درمان سنتی سرفه شدید کودک
درمان سنتی سرفه شدید کودک
درمان سنتی سرفه شدید ،درمان سنتی سرفه شدید کودکان،درمان سنتی سرفه شدید کودک،درمان گیاهی سرفه شدید،درمان گیاهی سرفه شدید کودکان،درمان گیاهی سرفه شدید،درمان گیاهی سرفه های شدید،درمان گیاهی برای سرفه شدید،طب سنتی برای سرفه شدید،طب سنتی برای درمان سرفه شدید،درمان گیاهی سرفه شدید در کودکان،درمان سرفه شدید کودکان با طب سنتی
درمان سرفه شدید
درمان قطعی سرفه نیاز به تشخیص پزشکی و رفع علت اصلی آن دارد اما به طور عمومی میتوان با راهکارهای طب سنتی و داروهای گیاهی نیز به درمان سرفه کمک کرد. سرفهی خشکی که بعد از علائم سرماخوردگی باقی میماند میتواند علل مختلفی داشته باشد. برخی افراد ممکن است در اثر تنفس هوای خشک و گرم به سرفه بیفتند. این پدیده بیشتر در اثر وجود مواد حساسیتزا و تحریککنندههای محیطی در هوا رخ میدهد. وقتی در پاییز بخاری را روشن میکنید، گرد و غبار و موادی که در طول تابستان در آن جمع شدهاند در هوا پراکنده و موجب سرفه خشک میشوند. دود سیگار، محرکهای محیطی، حساسیتها، قطرههای بینی و آسم از دیگر دلایل بروز سرفه خشک است. برخی بیماریهای مزمن ریه نیز میتوانند موجب سرفههای خشک شوند. البته برخی افراد هم بدون دلیل خاص و فقط از روی عادت سرفه میکنند.
درمان سنتی سرفه شدید
یکی از دلایل سرفه، خشکی هوا است به همین دلیل توصیه می شود از بخور استفاده شود تا هوا مرطوب شده و مشکلات تنفسی کمتر شود. بخور با داروهای گیاهی اعم از ترکیب آب جوش و داروهای گیاهی همچون آویشن، بابونه، پنیرک و گل ختمی از روش های مناسب درمان سرماخوردگی است. به غیر از بخور، گیاهان دارویی و مواد غذایی مفیدی نیز برای تسکین سرفه وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره شده است:- گل ختمی که گیاهی با طبع سرد است اثرات ضدالتهابی و ضدسرفه قوی دارد و مصرف جوشانده گل ختمی نیز به دلیل داشتن ترکیبات نرم کننده می تواند برای درمان سرفه های خشک و مزمن مفید باشد.- جوشانده آویشن نیز در درمان سرفه بسیار مفید است. البته این جوشانده را می توان با عسل و لیمو نیز مصرف کرد چون آویشن برای درمان سرماخوردگی و سرفه های شدید مؤثر است.- جوشانده زنجبیل، پیازچه و عسل نیز برای کاهش یا درمان سرفه های شدید مؤثر است.- از دیگر مسکن های سرفه می توان دم کرده عناب و زنجبیل را نام برد.- مصرف غذاهای ملین مثل حریره، آش کدو و میوه های پخته شده برای تسکین سرفه مؤثر است. همچنین مصرف آش سبزی و سوپ سبزیجات حاوی گشنیز، جعفری و اسفناج نیز مفید است.- مصرف آبلیموی شیرین، آب انار شیرین، زردآلو، برگ هلو و انجیر خشک به هنگام سرفه منعی ندارد.- برای درمان سرفه های مزمن و خشک به خصوص در شهرهایی با آب و هوای سرد و خشک حریره بادام، حریره فندق و به دانه بهترین گزینه ها هستند؛ چرا که این ماده غذایی به ویژه به دانه، التهابات مجاری تنفسی ناشی از سرماخوردگی را بهبود می بخشد و حالت تحریکی که منجر به سرفه شده است را از بین می برد. حریره ها باعث تقویت فرد و بهبود خشونت و گرفتگی صدا نیز می شوند.- کسانی که زیاد سرفه می کنند یا دارای تورم در ناحیه مجاری تنفسی هستند، مصرف جوشانده شکوفه سیب و خود سیب نیز برایشان بسیار مفید است.
درمان سرفه شدید با آویشن
روغن آویشن که از برگهای آن گرفته میشود اغلب به عنوان داروی طبیعی برای سرفه کاربرد دارد. در یک مطالعه مشخص شد ترکیب آویشن با برگهای گیاه «پاپیتال» به تسکین سرفه و دیگر علائم برونشیت کمک میکند.در برخی موارد آویشن برای درمان بیماریهای تنفسی به کار میرود. برخی مطالعات نشان دادهاند مخلوط عرق آویشن و گل پیچک در تسکین سرفه و برونشیت خفیف مؤثر است. برگ آویشن حاوی فلاونوئید است که عضلات گردن و گلو را که در هنگام سرفه درگیر میشوند، شل میکند و موجب کاهش التهاب میشود. تهیهی چای آویشن ساده است؛ ۲ قاشق برگ آویشن خردشده را در یک فنجان آب جوش بریزید، سرپوشی رویش قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از صافی گذرانده و بنوشید.
نعناع
برای درمان سریع سرفه، نعناع هم خوب است. نعناع با خاصیت درمانگریاش معروف است. منتول موجود در نعناع گلو را تسکین میدهد، گرفتگی را رفع و مخاط گلو را نرم میکند. میتوانید نعناع را به صورت چای میل کنید یا آن را هنگام بخور مصرف کنید. ۳ یا ۴ قطره روغن نعناع را در ۱۵۰ میلیلیتر آب بریزید و همانطور که احتمالا بارها انجام دادهاید، حولهای روی سرتان بیاندازید و به طور مستقیم بخار نعناع را تنفس کنید.
درمان سنتی سرفه شدید با چای زنجبیل
زنجبیل
را به تکههای کوچکی ببرید، آنها را به ظرفی محتوی یک فنجان آب اضافه
کنید. این ترکیب را بجوشانید تا وقتیکه حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش
مییابد. مایع را صاف کنید، یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و گرم بنوشید
تا روی سرفههایتان تاثیر تسکیندهنده داشته باشد. چطور عمل میکند؟ دکتر
اکلز، مدیر مرکز سرماخوردگی معمولی در دانشگاه کاردیف به وبگاه
netdoctor.co.uk گفت که به نظر میرسد زنجبیل ’ با افزایش ترشح بزاق و مخاط
به تسکین علائم سرماخوردگی کمک میکند.
درمان سنتی سرفه شدید
در طب سنتی استفاده از چهارگل (گل پنیرک، گل بنفشه، گل ختمی، گل نیلوفر یا گل نسترن) و چهارتخمه (قدومه، اسفرزه، بارهنگ، سهپستان و تخم مرو) در درمان سرفه رایج است. این ترکیبات گیاهی یک داروی عمومی به حساب میآیند که سردی و گرمی را باهم پوشش میدهند و توصیه میشود هر دو ساعت یکبار توسط بیمار مصرف شود.استفاده از بخور چهارگل هرشب به مدت پنج دقیقه باعث میشود تا ریهها کاملا گرم و مرطوب شود.
بیشتر بخوانید : سرفه کودکان ♥ سرفه خشک ♥ سرفه مزمن ♥ سرفه های شبانه ♥ سرفه های آلرژیک
ترکیب حنا و بابونه برای رنگ مو
طب سنتی درمان سرفه شدید
علت بی اشتهایی در بارداری چیست
درد مچ دست و پا در بارداری
درد پهلو در اوایل بارداری نی نی سایت
شعر در مورد اقوام ایرانی
شعر در مورد اقتدار ایران
شعر در مورد اگر خدا بخواهد
شعر در مورد اوقات خوش
شعر در مورد اگر
بابونه برای پوست خشک
داروی طب سنتی برای سرفه شدید
بی اشتهایی در دوران حاملگی
درمان درد مچ پا در بارداری
درمان پهلو درد در بارداری
شعر در مورد جنبه
یبوست شدید
اشعار محسن نظری
شعر در مورد آنفولانزا
شعر در مورد جوان ناکام
عرق بابونه برای پوست
درمان بواسیر داخلی با طب سنتی
درمان بی اشتهایی کودکان زیر دوسال در طب سنتی
درمان درد قوزک پا طب سنتی
درمان پهلو درد در دوران بارداری
شعر در مورد جرات
اشعار علی اکبر دهخدا
اشعار علی عبدالرضایی
اشعار علی قاضی نظام
شعر در مورد جایگاه زن
ماسک بابونه برای پوست
درمان قطعی بواسیر با طب سنتی
علت بی اشتهایی در کودکان زیر دو سال
درمان درد قوزک پا در طب سنتی
پهلو درد در حاملگی نشانه چیست
- ۹۷/۰۷/۱۱