آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است در سایت جسارت
آلو بخارا و خواص آن ،طرز تهیه آلو بخارا و خواص آن ، مصرف آلو بخارا و خواص آن در بارداری ، آلو بخارا و خواص آن در حاملگی ، خواص آلو بخارا
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
در این مطلب از سایت جسارت به تاثیر مصرف آلو بخارا و خواص آن می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آلو میوهای شگفتانگیز و آبدار است که از نظر گیاهشاسی به تیرهی رزاسه یا گلسرخیان تعلق دارد.
این میوه عضوی از خانوادهی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر میگیرد. این یکی از معدود میوههایی است که در انواع رنگهای مختلف موجود است.
گیاهی که این میوه را به بار میدهد درختچهای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا میروید.
آلو بخارا و خواص آن
الو بخارا که به نام های آلو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد و تر است .
همچنین آلوبخارا سیستم اسکلتی بدن را سالم و قوی نگه میدارد. سلامت استخوانها از اهمیت بالایی برخوردار است و
مراقبت از آنها مانع بروز پوکی استخوان، شکستگیها و تحلیل عضلانی میشود.
پروتئینهای گیاهی و غذاهای سرشار از کلسیم گزینه بسیار مناسبی برای حفظ سلامت استخوانها محسوب میشود ولی در این میان،
مصرف مواد معدنی مانند بور، منگنز، پتاسیم و آهن نیز حائز اهمیت است.
آلوبخارا حاوی تمام این مواد معدنی است و مقدار آن بیش از تمام میوهها و سبزیجات مصرفی در طول روز است و حجم مواد معدنی استخوانها را بالا میبرد.
آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد.
ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند.
فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین میآورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند.
مصرف آلو بخارا و خواص آن
آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد.ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارت گرم مزاجها و
صفراوىها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشد.
خوردن آن به هر صورت، چه به صورت تازه، خشک و ریختن آن در آش و غذا مفید بدن و نرم کننده شکم و
رافع خارش تن گرم مزاجها است.اگر نیم کیلو آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود و صاف کنند و
با قدرى شکر شیرین کرده، گرم یا سرد بخورند مسهل خوب و بى اذیتى براى گرم مزاج ها است.
همچنین مفید سینه، تا حدى که برای افرادی که سرفه میکنند و سینه درد دارند، مفید است بر خلاف سایر ترشیها که مضر شش و سینه است.
آلوبخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .
همچنین از ان درمواردی مانند :گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –
تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیه –
سنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد ونقرس استفاده به عمل می اورند.
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
آلو بخارا از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است.
به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد.
همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و
در نتیجه، آلوی خشک شده به عنون یک عامل ملین و از بین برنده یبوست شناخته میشود.
آلو بخارا و خواص آن در بارداری
خوردن چند دانه آلو بخارا ملین طبع، معده و برای قى(استفراغ) و غثیان(حالت تهوع) که از گرمى باشد، مفید است.
غرغره برگ پخته آن برای ورم لوزتین، گلو و آب ریزش بینى که از زکام و نزله باشد و برای تقویت ریشه و لثه دندان مفید است.
آشامیدن آب جوشانده برگ آن تا سه استکان کشنده کرم معده و ضماد برگ او که پخته بکوبند و بر شکم ببندند،
ریزاننده کرمهاى روده و امعا و مجرب است، خاصه گرم مزاجها است.
سردمزاجها باید ضرر آن را با خوردن کندر به اندازه یک نخود رفع کنند.اگر آلو یافت نشد میتوان تمرهندى و آلوهاى دیگر استفاده کرد.
جوشاندن آلو در گلاب و خوردن آن بندآورنده شکم است.رب آلو سرد و تر بوده و مفید حال کسانی است که کبدهای گرمی دارند،
رافع تشنگى و فرونشاننده تبهاى حار(داغ)، التهاب و سردرد است.
باید دانست که انواع آلو و آلوچه خواصشان شبیه خاصیت آلو است که در فراهم نشدن آلو بخارا می توان از آنها استفاده کرد.
آلو بخارا و خواص آن
آلو و آلو بخارا این قابلیت را دارند که جذب آهن را در بدن افزایش دهند. علت این قابلیت وجود مقدار زیادی ویتامین C در این میوه است.
آهن موجود در آلو برای تشکیل گلبولهای قرمز خون بسیار لازم است. آهن جریان خون را در بدن بهبود میبخشد و از کمخونی پیشگیری میکند.
همچنین آلو سموم را از بین میبرد و از یبوست پیشگیری میکند، که به کاهش وزن بهطور طبیعی میانجامد.
این میوه سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به گوارش درست و سوخت و ساز خوب کمک میکند.
آلو حاوی اسید سیتریک است، که از خستگی و گرفتگی عضلات پیشگیری میکند. آلو عملکرد کبد و دستگاه گوارش را نیز بهبود میبخشد.
برای همین خوردن آلو یا نوشیدن آب آلو بهطور مرتب به شما کمک میکند به آسانی آن چند کیلوگرم اضافه وزن را کم کنید.
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
آلو بخارا حاوی مقداری زیادی فولیک اسید و کلسیم است که در تامین فولات نقش دارد. فولات برای زنان باردار و رشد جنین بسیار ضروری است.
هم آلو و هم آلو بخارا ملینهای طبیعی موثری هستند و میتوانند به عملکرد منظم روده کمک کنند.
خواص آلو بخارا
میتوانید آلوی خشکشده را، که آلو بخارا نامیده میشود، به مدت چند روز در دمای اتاق نگه دارید.
آلو قبل از مصرف باید با آب شیر به خوبی شسته شود. میتوان این میوه را بدون نگرانی با پوست خورد.
این میوه در اصل برای تهیهی مربا، پای، دسر و ژله استفاده میشود. همچنین میتوان از آن در انواع دستورهای آشپزی تنوری یا آبپز استفاده کرد.
آلو بخارا نیز به کلوچهها، کیکها، و بستنیها افزوده میشود. میتوانید آلو را در آب جوش غوطهور کنید، پوست آن را جدا کنید،
قطعات آلو را به آب لیمو آغشته کنید، و سپس این قطعات را در ظرف شربت آبمیوه بریزید.
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند:
آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد.
آلو بخارا و خواص آن
- ۹۶/۱۲/۰۹