طرز تهیه کباب قفقازی فوق العاده خوش طعم به سبک رستورانی در منزل

طرز تهیه کباب قفقازی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه کباب قفقازی , کباب قفقازی , روش پخت کباب قفقازی

اگر شما هم نام کباب قفقازی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه کباب قفقازی فوق العاده خوش طعم به سبک رستورانی در منزل

این کباب بسیار خوشمزه بوده و مناسب برای مهمانی و جشن ها می باشد

مواد لازم برای تهیه کباب قفقازی :

راسته یا فیله پاک کرده گوساله :♦: 250 گرم

سینه مرغ بدون استخوان :♦: 250 گرم

ماست یا خامه :♦: 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون :♦: 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز :♦: 2 عدد

پیاز ریز(مخصوص ترشی) :♦: تعدادی

طرز تهیه کباب قفقازی فوق العاده خوش طعم به سبک رستورانی در منزل

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای عالی را تهیه کنید

طرز تهیه کباب قفقازی , کباب قفقازی , روش پخت کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کباب قفقازی ابتدا باید

راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید .

در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید .

تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید .

بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب

یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .

آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است

(سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .

طرز تهیه کباب قفقازی , کباب قفقازی , روش پخت کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی فوق العاده خوش طعم به سبک رستورانی در منزل