دستور پخت و طرز تهیه دونر کباب یا کباب ترکی بسیار خشومزه به سبک رستوران

طرز تهیه دونر کباب بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه دونر کباب , دونر کباب , کباب ترکی

اگر شما هم نام دونر کباب را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه دونر کباب یا کباب ترکی بسیار خشومزه به سبک رستوران

این کباب با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید.

دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان.

مواد لازم برای تهیه دونر کباب :

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله :♦: 250 گرم

 پیاز :♦: 3 عدد

 روغن مایع :♦: نصف پیمانه

 نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم

دستور پخت و طرز تهیه دونر کباب یا کباب ترکی بسیار خشومزه به سبک رستوران

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 2 نفر این غذای عالی را تهیه کنید

طرز تهیه دونر کباب , دونر کباب , کباب ترکی

طرز تهیه دونر کباب :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه دونر کباب ابتدا باید

گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم

( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )

برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شود .

آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .

( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود

( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم

( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه )

بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .

طرز تهیه دونر کباب , دونر کباب , کباب ترکی

دستور پخت و طرز تهیه دونر کباب یا کباب ترکی بسیار خشومزه به سبک رستوران